#makeupjunkie

9.562M Posts

Hashtag Instagram Posts

1   0    @myrahaddad1779

One of local liquid lipstick that I find very matte, it's sure is long lasting and transfer proof. I swatch it on my arms and it stay even after I wash my hand few times. If you like long lasting liquid lipstick, this one definitely for you. . . . . . #lipstick #liquidlipstick #localbrand #makeup #beauty #makeuplover #makeupjunkie #makeupaddict #makeupporn #wakeupandmakeup #slave2beauty #ilovemakeup #instamakeup #instabeauty #igbeauty #igmakeup #beautyblogger #beautygram #beautyblog #beautylover #beautyjunkie #beautyaddict #makeupcollection #beautycommunity #luxcrime #matte #mattelipstick #makeupartist #mua #lovemakeup

1   0    @reneedishman901

Loving My Midnight Affair eyeshadow palette and my Studio pro gel eyeliner from @bhcosmetics their eyeshadow are so freaking pigmented 😍😍😍 #makeup #makeuplover #makeupjunkie #wakeupandmakeup #aspiringmakeupartist #makeupporn #slayallday #makeupismytruelove #beauty #beautifulwomen #eyeshadowpalette #bhcosmetics #geleyeliner

0   0    @visagemucosmetics

Sneak peak of my online cosmetic store Visagé! Still a lot of changes to be made and a long road ahead before we are open for business but it's progressing. Stay tuned! 🙌🏽 #makeup #makeupjunkie #makeuplover #makeupartist #cosmetics #staytuned

0   0    @brushbath_30

BRUSH BATH 🌸 . Solid brush cleanser with a bit apple + peach scent. Suitable for all brushes, sponges and even your spoolie 😚 . Try your brush bath now 🌻 . Whatsapp +60194594764 or click link at my bio 😊 . #brushbath #bazarpaknil #makeupmurah #makeupmalaysia #makeupjunkie #ricedolls #makeupmy #makeup #muamalaysia #makeupmurahmalaysia #brushcleanser #makeupcleanser #makeupbrushcleanser

16   1    @kyliesnapchat

9.20.17 kylie is finally being active again! I’m going to post all her current snaps, and also throwbacks. If it’s a current snap I’ll put the date in the caption if not then it’s a throwback

5   0    @vicharahughes

This was quite the colour correction! 3 hrs later and boom 💥 achieved a beautiful soft colour melt. Swipe >> to see her before . . . . "Our hair is a statement of style, an affirmation of beauty and an expression of self love." Great hair doesn't happen by chance it happens by appointment. Accepting new clients, to inquire please DM me 💇 xo Vichara #vicharahughes #rockitoutsalon #yeghair #yeg #yegevents #yegstylist #yeghairsalon #yegsalon #edmontonhair #yeglocal #yegliving  #balayage #hairstylist #weddinghair #bridal  #hairstyle #coolhair #haircolor #hairstyles #hairdresser #hairdo #hairfashion #hairextensions #hairideas #beauty #makeup #makeupartist #makeupjunkie #yeghairstylist

1   0    @infinicouture

HONEYBEE VENOM MULTI SOLUTION Melegakan semua masalah kulit dengan satu botol krim sahaja. . Kandungan : . 🐝Bee venom and propolis- untuk kulit yang lembut 🐝Honey dan royal jelly- memberikan nutrisi utk kulit 🐝Vitamin c- skin brilliance 🐝Collagen- untuk kulit yg anjal 🐝Hyaluronic acid-melembapkan kulit . So yang mana kulit sensitive tu, jangan risau, korang boleh pakai & insyaAllah boleh treat sekali minor skin problems juga . Apa kebaikan Honey Bee Venom Cream ni? . 🐝 Sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah (5%) Collagen, Propolis, Vitamin C, Acid Hyaluronic. Semua kandungannya macam MAGIC COCKTAIL untuk buat kulit kita lembab, bermaya dan bersinar lepas pakai 🐝Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. Kesan jerawat pun senang pudar 🐝5% Bee Venom kandungan ni dah sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran 🐝Kenapa dia sangat baik? Sebab racun lebah mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba 🐝Hyaluronic acid meningkatkan kolagen dan kandungan kelembapan pada kulit untuk kekal lembut, dan anjal toink toink 🐝Bau wangi dan buat mekap tahan lama jika dipakai sebagai foundation base. Mekap senang nak diapply pada muka, licin jer 🐝Tekstur gel creamy, agak likat tapi senang nak spread so sapu sikit pun boleh cover satu muka . . . Melembap, merawat sekaligus mencantikkan so gadis gadis jangan biarkan muka pecah lagi. If terpakai skincare krim timbang sampai kulit muka nipis, boleh sapu HBV setiap hari insyaallah boleh nampak kesan pemulihan yang best. Harga HBV berbaloi dengan kelebihan dan kesannya pada kulit kita👸🏻 . . Harga : RM78 55ml Postage RM8 semenanjung/RM12 sabah sarawak Whatsapp 019-4797214 #infinihoneybeevenom #honeybeevenom #honeybeevenommalaysia #mua #serum #makeupartist #madefromkorea #sayajualhoneybeevenom #skincare #beauty #honeybeevenomcream #MagicSkinPrimer #collagen #makeup #brunei #makeupaddict #makeupjunkie #mua #SkinCare #makeupgeek #mac #urbandecay #nafura

1   0    @makeupbyalyssacruz

Damn girl - you wearing that #desixkaty @doseofcolors fuego. I am, thanks 🙃 SNAP tutorial - make sure to check out my story for this look featuring @maccosmetics rollerwheel roller royale 💫 // #makeupartist #freelancemua #chicagomua #chicagomakupartist #wakeupandmakeup #undiscovered_muas #makeupjunkie #macgirls #macchupicchu #rollerwheel #motd #fotd #makeupoftheday #makeupbarbie

3   0    @aaliyah.mua

Here’s a throwback, I never posted it I’m not sure why. But my sister wanted greenish turquoise ombré hair and did it for her 🖤💚, I’m happy with the outcome and she was too! DM me if your interested in getting your hair done too, Bridgeport area only! Thank you 🖤💚🖤💚 #makeupgiveaway #anastasiabeverlyhills #makeupartist #selfie #morphe #loreal #mua #wakeupandmakeup #giveaway #highlight #contour #eyebrows #dipbrow #glam #flawless #fleek #beauty #urbandecay #hudabeauty #makeupoftheday #makeupjunkie #haircolor #slay #patrickstarrr #jefreestar #tarte #glowkit #eyebrowsonfleek #katvond #ipsy

4   1    @maddiejbeauty

It's client time!✨ the beautiful @mariaa.marzullo such a pleasure to do her makeup! I love having clients that are so beautiful both inside and out❤️